Wednesday, December 4, 2013

Travel Tips | Halal Restaurants in Vientiane, Laos

Failing to first research on my trip resulted to me eating maggi in my hotel room for 3 meals since there wasn't any halal restaurant on the street we have been walking the past 2 days. On the last night, us both thought of being "smart" (Yeah! We do wacky things on and off to avoid boredom) and decided to change our normal route and use the back way (tetiba nak adventurous lah tuh, konon). The main reason for this was that the back way is nearer to the night market that we missed the night before but slightly the road is dark tho, still we braved ourselves and head there. And the journey to this night market was nothing but scary and boring.

1. We bumped into halal mobile roti pisang seller (similar to those in Thailand)
2. We saw 2 pharmacies where Anna bought her sleeping pills for long haul flights
3. Found a beautiful park where the locals enjoy their night taichi and pocho-pocho dance (line dancing tuh)
4. Noticed that their excercise equipment are all well taken care of, not broken nor stolen
5. Street food along the way to the night market (non halal tau)


I guess being a little bit adventurous benefited us (Macam lah adveturous sangat, actually dekat je.... I propa je lebih-lebih).

We decided to fill up out stomach with food before heading to the pasar malam (night market) and guest what we saw? 3 halal restaurant facing the night market! Oh.... kat sini rupanya..... Cis! OkThxBye!









11 comments:

Hulubalang said...

dekat ngan talat sao mall building baru kalau x silap ada satu kedai makan halal tp dia kat tingkat bawah sebelah tangga mmg tersorok sikit. kita org dulu pon melilau cari kedai makan halal, last2 terjumpa kedai kain india muslim ke pakistan xtau la, dia yg bgtau kalau x mmg kelaparan la kami hahahaha...

JONG said...

LOL. So you eat maggie for two days in fact the halal stall is just around the corner? aduh..

Lily Riani said...

hulubalang,

untung you ada jumpa orang muslim... we all tak langsung tapi ada jumpa masjid. kedai kat situ lak tutup. nasib

jong,

been eating maggi mee cos lazy, we lve 20mins walk from town, no resto there :(

Khai said...

Hahaha. Samalah! I 2nd day baru jumpa. First day tu ahzab je tahan. Hahaha.

Fathima I tried and rasa nasi goreng dia ampuh skali. Haha. Dahlah owner boleh cakap Melayu mamak. Siap tanya "tak boring ke jalan sorang ni?". Hehe.

Ke dalam sikit ada satu lagi restoran halal, Nazim nama dia tak silap. Tapi, Fathima the only one yg tak serve beer. Kalau tak silap jugak. Hehe

Eh, bila nak jumpaaa? Haha

Lily Riani said...

I tak plan apa2, plan makan maggi ngan roti sebab gi 3d2n kan. baik buat bodoh je. hehehhe... tapi excited gak lah masa jumpa.

nazim tuh tak perasan lak... lain kali kena cari.

Hulubalang said...

itu pon memula tanya bangla/pakistan yg ada kat masjid sana...dia yg bgtau ada kedai makan halal dlm talat sao mall...tp kita org cari x jumpa last2 jumpa pakistan tu la yg bgtau... hehehe

Lily Riani said...

hulubalang,

sana mmg agak terdesak lah bab makan, other than that I suka giler, sebab quiet and bersih, internet lajuuuuuuuu je.

Aliasgar Bin Mohamad Haniff, HP : 012-5190221 said...

Salam... u all ada ambil gps bearing kedai makan muslim tak. Hotel mana yg dekat muslim food tu. Tqvm.

Aliasgar Bin Mohamad Haniff, HP : 012-5190221 said...

Salam... u all ada ambil gps bearing kedai makan muslim tak. Hotel mana yg dekat muslim food tu. Tqvm.

Lily Riani said...

Aliasgar,

Nope, no number but we normally travelers use this website.

http://www.zabihah.com/

Hope this helps.

Kak Milah said...

Kami telah membuka restoren halal.kedudukkan bertentangan dengan Nasaithong Hospital..Road 13. North Vientiane. Untuk Panduan whatsapp 60164787812. Pak Jamal







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...