Monday, November 14, 2011

Give Away Prizes Reveal. Quick! Guess!



QUICK!

Those that have yet to submit their guess(es) for THIS contest, cepat submit.
Deadline 16 Nov

I thought I should entice you with the gifts pic, tak tau ler leh entice ke dak kan.... ntah ntah I sorang jek perasan gempak. Anyway, it's the thoughts that count, nak sedap kan diri sendri.

Anyway, untuk tidak melengah kan masa.... *cam real jek*, below are the prizes you will be getting...

3rd place
Mykonos (Greece) fridge magnet
Pouch form Beijing
Toiletries from Hong Kong

2nd place
Santorini (Greece) fridge magnet
Pouch form Beijing
Toiletries from Hong Kong

1st place
Santorini (Greece) fluffy toy fridge magnet
Pouch form Beijing
Toiletries from Hong Kong


Ingat nak tambah lagi but tunggu sampai Romania trip nye blog entry yek.... then I buat contest lain.

Nampak so so jek, but magnet tuh susah nak dapat worr... sebab nak gi Greece di masa terdekat nih memang perit due to debt issue and instability. *Umpan tuh*...

Anyways, give a good try for fun *
wink wink*



4 comments:

kemang~ said...

ahhhhh !!!!!! lily,,,, cer kabor kat sy ape jwpb die tu...hihi..clueless dah ni

AKO @ retna said...

alamakk slalu terlepas arr entry kat sini..

link lily tak appear arr kat my list.. huhu..

Lily Riani said...

kemang,

ni nak baca and select winner.

ako,

leerr... awat

Janggel said...

Ala dah telepas. La pulak!!!!! Cane leh tak pasan nih!!!!

Eh jap ni kuiz yang teke 3 tempat misteri tu ke?? Aku ada masuk kan? Tak menang kan?? H (T_T)







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...