Thursday, March 8, 2012

I Am In "The Travel Daily"

I'm soooo excited, I appeared in The Travel Daily, nothing big actually, ramai lagi yang appear and lebih gempak. But since I nih kan kucimayung, I riak gai nak rak ler kan. Saje jek nak share....

Latest update, my Day 3 Perth is being published. Hehheh... yang I print screen nih yang previous nye.
Soooooo, ini kira sama tarap ngan John ke? Retis.... tersohor? Tak kot kan..

OK! Enough with the perasan mode, cepat blog Day 4 Perth Cik Lily oooiiii....


Hyperlink credit : The Travel Daily

11 comments:

bdk2 @ John said...

wow!!! firsttt

wow!!! dah jadik artis dah....tahniahhh!!!

Janggel said...

OMG!!!! Another retis!!!!

#kbai *membawa diri

Anash said...

wow...retis....
wow...tumpang jugak la...
wow..im impress..
wow..(dah tatau nak komen ape)..

shah_rule said...

tahniah untuk percalonan artis baru popular anugerah..... haha

Ely Hasrul said...

kucimayung???? wats that?? pasnih nk amik autograpppp

BlueEwoke said...

nk amik autograp jugak..tak sangka kawan i semua dah jadi retis!! i pun nk la jugak heheheh

Biqque said...

agak ketinggalan disitu...kena catch up nih!

Azizan Zolkipli said...

tahniah kerana dah maju setapak lagi ! [nak otograffff !!]

Wenny said...

wOw!!! CONGRATULATIONS!!!

I pun ikut excited coz now I am friend with a famous blogger. Way to go Yang!!!

Fadli [www.mytravellicious.com] said...

woww.... dah femes emes....

hehee.... congrats... keep it up a good work..

MasZuber said...

okeh lily, sekarang nie u memang dah level retis dah oiiiiii

ganbatte!!!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...