Saturday, October 8, 2011

My Life in Mykonos (teaser)



Pendapatan and pirasat I ler, I suka lagi pulau nig as compared to Santorini but yang nig dak ler sefofuler cam Santorini tuh.... kesian ler pulak, ala ala love child gitus.

Tempat nih, segala gala nye PUTIH, cuma bab kayu pintu, tingkap and railing jek ada kaler.... I notice keje diarang mengecat jek ie to maintain the whitewash colours.

Orang kat sini SUPER FRIENDLY ok!!! Cam takjub gitu, best best!

We all sempat ler lepak sini bang 45 min makan crepe yang sedap giler tak tau nak habaq!!!! Nih Masih mimpi mimpi lagi.... ish! Campuq scenery sambil dok makan..... NIKMAT!

Kalau nak tau, ni ler Little Venice of Greece, nak tau cite? Tunggu blog naa....

Haq nih, tak sah tak ada dalam list. Korang pun dah tau by now. Hhehehe....

Next stop - Romania!

9 comments:

BlueEwoke said...

LIKE!

Rafael Lam said...

Venice of Greece? Very beautiful place!

Gil Ra Im said...

yes! Romania entry is coming up! i can smell the vampire already. hahaha.

eee cantik la u amek gambar mykonos. grrrr geram rasa x saba nak pegi jugak! huhu~

Biqque said...

LIKE JUGAK!

kemang~ said...

like 100x !

santek !!

bdk2 @ John said...

awesomenyaaa!!!!

wanna go there pls....

btw, u ngn biqque and chawanna BFF ke?

Lily Riani said...

na,

wait till you physically there, btw; oct is the last month, nov onwards islands nih tutup depa kata - wallahuallam.

rafael,

did you cover this island?

Gil Ra Im,

MEMANG canteksssss... i pun GERAMSSSS

Lily Riani said...

biqque,

KANNNNNNN!!!!

kemang,

rasa nak terjun kan... sesungguhnye santek! :p

bdk2 @ John,

gi ler.... next year eitehr Turkey or Scandinavian ctry. jom!!!
biqque/na, kawan from blog, them ke FB, met them live too...slalu kirim magnets to each other ler kan. ehehheh...

Biqque said...

bdk2, thats the beauty of travelholism (main petik jer)

kitorang kenal lily thru blog, then comment2 patu jumpa skali, lepak ckp tak benti2, tu je...so we all should meet up la kan?!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...