Thursday, October 6, 2011

My Life In Santorini (teaser)




Gambo nih sume random, not
in sequence order sebab dah malam and ngantok, esok naik pesawat tukar negara jap.

OK! Enough rambling, the above was taken after we decided "JOM naik cable car, kang orang tanya gi Santorini naik dak cable car, leh ler kite kata - DAH!" (Nih ajaran sesat I ler nih, hahhahaha....). Ini adalah contoh orang-orang kiasu maximus prime. Hhehehe..... we all ada semalam jek kat Santorini nih, sebab lepas buat researc; lebih dari 2 hari (unless go HONEYMOON) memang leh mati kutu. Then archeology site and churches semua we all skip... you see one, you see them all; lebih-lebih lagi kat Europe.

Nak jadikan cite, nampak donkey kong... apa lagi..... TANGKAPPPPPPP!!!!! Gambar ler... bukan donkey kong tau.

Nih ler cable car nyee..... curam!!!! But not as scary as Langkawi, haq Langkawi tuh suicidal! Tobat tak naik dah. Rega nye? EU$4/= per way.

Jeng jeng jeng.... view tang laut nye.... CHUP! I tak tukar colour tau, I guna Vivid dalam Canon so dia cam tuh... by the way, kaler laut Aegean Sea memang cam nih. Ish... Ciptaan tuhan, terror giler.

Caldera pemes tuh... gambo banyak... nih teaser measer ler... HAHAHHA.....

Next entry, Mykonos Island.

13 comments:

Biqque said...

kalo cable car camni, mmg la harus naik! hahaha! tapi betul la, langkawi tu plg mencabar kowt...buduh gile! hahaha!

cantiknyer warna!

Gil Ra Im said...

lawa gilaaa u amek gambar. x sesia study amek gambar sebelum u pegi greece aritu. hehehe

BlueEwoke said...

Syok nya tgk laut tuuuuuu..tgh feeling nih..Caldera pun cun..huhuhu..nak! nak! nak!!!

BlueEwoke said...

Combination color kat pic nombor 1 tu memang mengancam la!!! 100x LIKE!

Diana Diane Teo said...

My friend just came back from Greece and now you are at there. So envy yerr~~


I love the view of the sea. Its alike paradise

rowena ridzuan said...

okey, dah-dah lah teaser. dah teruja sangat nak tengok caldera tu. hehe

kemang~ said...

santek gilaaaaaaaaaaaaa !

Lily Riani said...

biq, betuiiii.... sb tuh naik gak... tak wasted sbb gamboi cantek... sib baik.

Gil Ra Im, tuh ler... dok baca and tanya org. if tak cantek gak, nangis sbb next time lawat again prob in 10 yrs time.

BlueEwoke, masa kat situ, ingat sesgt yg you all nak dtg sini... tuh dok recee, cam na if bawak aqilah... mencabar minda n kesabaran tuh.

bdk2 @ John said...

YA ALLAH.......CANTIKK GILER OK!!!

lily, jeles nak mampos nih! Mahal tak kalo nak pegi sana? aiseh, kalo pegi turki, alang2 pegi sana terus. dekat je kan?

Lily Riani said...

Diana, better go now before they go backwards. Go go go....

Rowena, hahahah.... Nnt ler, blk baru upload hehhehe

Kemang, memanggggggggg

Bdk2, my opinion turkey jgn campur ngr lain, n pegi 2 minggu. Else nyesal nnt. Previous entry ada costing n itinerary. I pun min travel tpt kat asia of dah penat g, jd i allocate 2 trips a years tuk ngr jauh or mahai. Hehehe.....

bdk2 @ John said...

yeahh...i pn pikir cmtu gak. sbb turkey mmg kene allocate 2weeks utk stay sana. u penah pegi turkey?

thanks!

Rafael Lam said...

Very beautiful! I need to go Greece again!

dearmarintan said...

Waaaaaaa!!! You have visited Santorini!!! I envy you very very much >.< beautiful pictures, anyway! Tak ada apa-apanya gambar saya di blog dibandingkan ini :')







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...