Monday, April 23, 2012

Teaser | From Taiping With Love

17 comments:

Janggel said...

OMAIIII 44 cucuk satey????? wow~

Biqque said...

sape punya 44 tuuuuuuuuuuuu???

Dan Arif said...

haha.. 44.. akibat terlupa baca doa mkn..

Biqque said...

kalo baca doa makan, insyaAllah ye kawan2...mungkin 20 cucuk jer...

hahahaha!

Anash said...

ooo...
myself baca doa makan tau..
that's why 19 cucuk satay je telan malam itu...((what??19???)

opsss...

Danny / John said...

hahaha...saje je kaco i! hahah

entry i tggu next month! insyaALLAH.

BlueEwoke said...

Mengikut kata bomoh, sapa yg makan satey 44 cucuk tu ada membela..baik berhati2 kalau kawan dengan org tu muahahahahah..

Ely Hasrul said...

simpang 44 Na hahahha..

'nah ko mkn 44cucuk
'eh manade jgn nk tipu' smbil mengire kembalik

'aah la 44...' smbil muka pura2 tak percaya tapi berharap org amik gambo.. hahahha

main2 la kt tmpt Pak Ian bleh buat audit bertauliah haha

masMZ said...

memang tak boleh blay ngan 44 tuh..... siap nak kira balik! nahhhh hambek kaw tak caya sangat!!!! Hahahahahaha

Biqque said...

sapa yg duk sebelah dia yg kira tu ar? maszuber ke? hahaha siap recount!

tu kalo nak tau membela ke tak, patut cucuk lidi sate kat blkg tengkuk tu...hahaha! tgk kuar setan ke tak HAHAHAHAHA! AKU TAK TAHAN NI! LAWAK LA!

fufu said...

wow a very different way ya this post :) like 1st pic very much :)

Cawan said...

kak coco 19 cucuk?! wahh lawan cawan jugak ni!!

baik masing2 ngaku jumlah sate, else LHDN kejar nanti.. ha haa..

Biqque said...

aku nyer 33, TU PUN termasuk skin campur letak sukati...so camne? hahaha!

Anash said...

heheh..
isu satay pun leh buat bahan..
hahah
baca komen sini pun buat akak nak hantuk kepala atas meja...
dgn ada suruh cucuk lidi satay bagi hantu keluar...
gile lawak ok?
yeap..19 nos of satay!!
confirmed...dah recount sensorang sebab tak percaya..hahaah

Danny / John said...

sedapnyaaa sate pak ian. nak pegi lagi laaa...agak2 kali ni pegi kene bayar x? muahahha

Biqque said...

free? yg tu ko kena bersila, potong daging, perap rempah, cucuk kat lidi, patu bakar sendri hahahaha! blower jgn lupa on ye. sekian terima kasih.

KAHKAHKAHKAH!

Rafael Lam said...

Can't wait to see more about your trip!
Nice photos in the river!
Any wedding there?!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...