Wednesday, January 4, 2012

Teaser | Captivating Kyoto

 Bump into some Geisha (we think).

The last autumn leaves we saw.

Passing by Edo period street.

Am still sorting my pics, will select a few as teaser; download some maps to help travelers and do estimate costing as guidance. Mark this page and keep a look out, I will try to post every alternate day and upload my facebook for viewing pleasure.

11 comments:

bdk2 @ John said...

lily! did u try to wear kimono? i nanti..kalo pegi sana nk try pakai. hehehe. keep on updating!

Anash said...

lily,
looking forward for your entryyy....

masMZ said...

teaser sudah kua!!!!!!!!!!

cepat! cepat!

Janggel said...

Oh may...another teaser today...bestnya gambar tengok autumn tu!! Tak sabar baca entry jepang u!

BlueEwoke said...

OMG!!!!!!!!!! (sambil pekup mulut tak tau nak cakap apa)

Makin berkobar2 dah ni i nak pegi, tadi dah pegi buat visa huhuhuh..

Cepat update lagi!!

fatt said...

CANTEKKKKNYA AUTUMN!!! aku lum penah lg jumpa daun merah makngah camtu..asik2 kuning cekelat memanjang...eh suppose hjg bln 12 dah snow kan? snow lambat turun eh?

OMG! OMG! aku teruja tgk gmbr pompuan pakai kimono tu...lovely!! ko beli tak? org kata ada alternate utk kimono yg jauh lebih murah...yukata ke ape..ye eh? ko beli tak?

Biqque said...

*giggles*

KOMPOM AKU NAK MELAWA KAT SANA!

Lily Riani said...

john,

idak ler...hehehhe...
kulit gelap, pakai sure buruk nye BUT you tau i ada hanbok original dak (pompuan nye), my late dad beli for my mom kat korea more then a decade ago. muahhahah....

anash,

tak larat nak clean pics... so teaser jek dulu... sabo yek, weekend ni i try. till then; layan teaser tiap ari ler... gegeggegee...

janggel,

teaser seterus nye, tiap ari ni bagi teaser sampai weekend ni, then i identify pics and resize baru leh entry kan nye.

Lily Riani said...

mas,

kene bersabo sambil next week, at the moment, layaaaannnn..... *ala2 melodi*

na,

i akan bagi u tips yek... sabo. ada teaser toys r us and it mall. hehehe...

Lily Riani said...

fatt,

tak da snow lagi apparently. it snowed when i was in usj for like 1 min... yeah! big deal huh!

tak beli yukata, ada batik yukata cousin bg tak pakai punnnnn. ari kimono beribu ribu ler... if beli tak tau nak buat apa. but hanbok i ada tho, late dad beli for mom more then a decade ago.

biq,

u gi lama kan jpn, leh extend sampai osaka n kyoto tuh.

AieSha said...

syoknya pegi jepun, dengar kata sana mahal.. betul ke?







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...