Saturday, January 7, 2012

Travelholic. Ke"Murni"an

 Been discussing and we settle on 5 cars. Siap bawak kete lagi, I want the Le Mans!!!! Not Leman! Ada yang jeles kang, like Icam say - awek! Hhahahha....

 At the same time, eating eating, munching munching, talking talking.... ie isi minyak in car term.
Err... whose bread was this again?

 "Even the thunder knows when to stop" that's what my late uncle (I call  him Papa) always say if us families chit chat non-stop.

  Once finalised the details, we balik lar. So I decided to go to office to clear some work. Then I figure why not I go for reflexology before heading for seafood dinner with Grace. 

As he presses and massages my leg, I scream and whine; so you know how bad my internal organs are... bladder, neck, head, segala gala nye lar..... Ish! Dang!

 After that, I got a call from Grace that her car something is spoil and need to cancel our dinner and send straight to a workshop in Cheras. Arghh....Sigh.

Since I was in SS2, without hesitation I decide to proceed having lone ranger dinner of Loh Shih Fan at Murni Restaurant.

Ako, check out Chicken Napolean... The Nasi Goreng version is with this chicken lor *wink*

 And the drinks?? As changgih as the dish.

How does these drinks look like? Tah dah..... below...

What did I order?
Loh Shih Fan...

To go along with watermelon special drink.... SODAP!



15 comments:

Ely Hasrul said...

alolo siannye makan sorg.. tp part massage kaki tu mmg jeles okeh!!!

kitorg smpai umah almost 10!! dekat 12jam kuar umah!! hishhh.. td smbung ke BV pon smpai 4pm then terus g kedai lampu (eh tetiba aje) dh abis sume duit g mkn kt ampng point hahahha.. gile lah! patut ari santai jadik ari kuarkan duit plakk chiesshhhh

* tgh belek USS nye website (which i xjumpak) and i said, i tgh kondisi i baru leh pegi tapi papi said if u wanted to folo cik ro punye rombongan, u kena masuk gak USS hah? ingat i pedulik ker? mcm la i yg bayo teket hahahahhahahaha.. tp ade lagik syarat papi which i email later.. haihhh bersyarat2 laki aku tuhh!!

Ely Hasrul said...

p/s - tu roti sami which dia dh abiskan separuh dia ckp 'tak sedap' hahahahahha

bdk2 @ John said...

omg! u shud call me instead! muahaha..u makan sorang ke? i missed roti hawaiii overthere! muahahah

MasZuber said...

i chop kete kaler merah lily!
boleh ke> hehehee :-))

fatt said...

loan ranger? hahaha...i tak sure u mistakenly spell atau apa but somehow mcm kena dgn cerita tu.

murni ni lama dah tak pegi. dulu zmn belajar ada la pegi...kalau air buah dia mmg tiptop..still tiptop eh?

Janggel said...

Laaaa kesahnya...... awat la lagu tu....

choppp bile masa main susun2 keter tepi pinngan nih>>> nape i tak pasan>???

Cawan said...

bile ko buat susun2 keta ni Lily? tp mmng comei :) persediaan yg rapi, mcm nk rompak bank plak susun2 ni.. huhuuu..

AKO @ retna said...

hahahha oooo gitu ghope nye nasi goreng Napolean ek...

btw slalu dgr pasal restoran murni, siyes, dulu sllau gak jejak kat ss2 tapi erkk awat cam x pasan pun kedai ni????

btw,
lorr melantak sengsowang ek..
lenkali roger2 leh juin sama :p

AKO @ retna said...

psstt Ely,

USS??? hehee me coming again... soon...!! yeehaaaa...

Anash said...

Lily,
bilamasa plak susun kete kat roti??
yang lenlain tuh perasan gak dok snap2 gamba...

heheh
sama aje dgn janggel...
tapi that mini gath puashati sebab dok depan2, kejab2 tengok muka jon, jab2 tengok lily, jab2 layan otomen..er..sami...
tak de sakit tengkuk dah..
hahah

fufu said...

roti beckham??? i wanna try lol

Lily Riani said...

ely,

bab msg msg nih mmg peberet giler ok! lain kali jom gi sesame nak nak nak... i insist.

perut dah kenyang semua sami kata tak sedap. ehehheh....

john,

u kan ada gathering with forumer, roti hawaii... i pun sukaaaa!!!

masZ,

yang hot nye kaler tuh, glams ler kite nnt.

Lily Riani said...

fatt,

hahahha.... biasa ler i, excited, via iphone or hand faster then brand - typo error muncul!

janggel,

sonok main susun kete, masa kecik2 dulu adek i ada byk, we all susun kat atas lemari dgn bahagianye.

cawan,

bukan mmg nak rompak ke cam cite "baik punya cilok" ahhahahah

Lily Riani said...

ako,

takde nombo u, else i calling2 dah. eheheh next time. mknan depa cechanggih kaaaaaaaaaaaaan

kak coco channel,

cam na nak nampak, kite di separate by banjaran pinggan mangkuk kecuali cawan! ahahhahah

lain kali kite buat sesi urut lak, ely sure nak join.

fufu,

u must try! its in ss2. very popular, am sure u heard and know where.

Anash said...

lily,
kak coco channel?
wow...
classic vogue la nama tuh..
i like...







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...