Thursday, December 29, 2011

Mamak! Roti KLCC Satu!!! Travelholic share-share

Senang cite, jeles tengok meja sebelah makan sodap. 

Biq pun ajak order ler, apa lagi... dengan kiasunye we all agree... And by the way, it's Roti Tissue kan? But tak kisah ler, Roti KLCC bunyi glam sket. Hhehehee.... credit to Cik Biq kite.

Masa sampai tuh, tuh dia... mata terpaku pakis kat KLCC nih (ke KL Tower, Janggel?). Maka gambar harus tangkap kan... I pun snap ler snap....ala ala jakun gitus...

 Nak baring kan pun kene ada TIGA pinggan ok!

 SATU, DUA, TIGA PINGGAN

 Finally, dah tito kan KLCC nih.

Cepat Janggel, tangkap gambo tuh, sebab agreementnye kan Janggel yang kene blog coz I dah sub-con to him ler. Cam nih pun boleh kah??? Nanti I hyperlink kat SINI entry si Janggel nih, korang baca tuk tau lebih lebih ovest lagi yek.

 NGAP!

Masa tuh, si TravelTodd nih, tak kisah dunia lain... janji dapat naik swing portable mak nye. 

 
Siriosa muka tak kisah!


Pendek dak entry nih? Hheheheh...

14 comments:

Janggel said...

Ohhh teringat ingat sampai sekarang Roti Tissue tu (@Roti KLCC @ Roti KL Tower...haish banyak pulak nama glam dia)

Ehemmm nape ada mukan John di setiap gambar??? *sambil hentak2 kaki tanda protest hahahahahaaa

Word verification = Tossne..erkkk dah macam bunyik tosai??? Mungkinkah lepas nih kene makan tosai pulak????

BlueEwoke said...

Sedap weh roti klcc tu..lepas ni lepak tempat sama, dah tau dah nk order apa!

Ha a, aku pun pasan muka John paling byk masuk camera. Aku cuma tang kaki jek!!!

Aqilah tu.. abis aurat ternganga!! Astagfirullahhhhhhhh...hehehe

Lily Riani said...

janggel,

itu ler... teringin lak dah kat sini.. ish!

tosai my fav ok!!! kat rajoo, jaipur or khana... thge bomb.

from my angle, mmg muka joh jek ler. nak blur surrounding tak pandai... john lak pames dr roti klcc nnt. hehehehhe

na,

john ler lebih fofuler nampaknye... ahhahah...

aqilah tuh, patut i tarik n cover2 sket tuk dia, but takut expression dia lak lost... ponder giler masa tuh. ehheheh... dia nampak seronok giler. comeii!!!

Ely Hasrul said...

dapnye roti tissue tuuu!! mlm tadik sami mkn tuh tp bukan klcc lah, hanya menara maxis aje..

tgk qilah tingat time sami baya qilah, dibawa kemana2 tidak lah kesah kan dunia.. skang dunia mami dunia dia juga.. hishhh

Ainul Arina Madhiah said...

haha tahu takpe.. saya pun macam terfikir john tu dah jadi maskot roti klcc ke semua gmbr ada dia? hakhak.. =p

owh, ini rupanya aqilah~ cute2~ ^^

kita bila plak nk jumpa ni akak? hehe

Biqque said...

ok sumpah aku nak gelak entry nih! hahaha! sub-con sungguh!

pasni nak lepak, kena cari kedai lain plak, kita try benda baru lagi hahaha!

credit to laki aku shahrul, sbb dia yg bagi nama roti klcc hahaha! tapi menara dia sebelah jer la, takde kembar2 hahaha!

aqilah nyer baju ada tulis "ada aku pedulik?" nampak tak? hahaha!

bdk2 @ John said...

terkejut aku tengokk muka aku punye laa byk dlm setiap pics! wahhh..dh overexposed nih! hahaha...

sedapppnyaaaaaaaa roti klcc. anyway, biq yg sponsored kan roti nih? keke.

aurat2 aqilah tuh! aurattt!!! masyaALLAH!!!! hahahha

fatt said...

ko tengok gmbr tu ada brader kat belakang john dok toleh...wah mesti dia pun terkejut bagak tgk roti punye tinggi. aku pun pes time tgk ni...klu mkn ramai2 tak segan, klu mkn sorg nti org tuduh pelahap...hahaha

rasa camne ye roti ni aku wonder...manis2 bergula ke?

ps : tshirt biru putih sblh john tu sape?

Lily Riani said...

ely,

sedap ok!balik nnt nak pekena saku with tosai.

kids - their world is their world, their world is your world. ehheheh...

ainul,

bila nak dtg? ehhehe....

biq,

baju qilah terlipat, so tak perasan. hahahhah..... oh! hubby u letak nama, catchy ler pulak...

set! next time, rasta? but mahai ler... asyik belah ampang jek, kesian john. or area umah u lak.. kite gilir2.

Lily Riani said...

john,

angle aku tak leh nak ngelak ko...sorry yek. then tak pandai nak blur2 kan in iphone, guna picasa tak pandai sgt lak tuh, mmg ler buta IT.

fatt,

next time u must join yek yek yek....

itu hubby biq, the person whom name roti klcc tower 1. ahhahahah

Anash said...

lily,
haisey ...miss plak this gath...

Lily Riani said...

anash,

tuh ler... dah lah rindu menusuk kalbu... ahhaha... next round yek

Biqque said...

aku tengah happy masa ni sbb tu aku order utk kita makan beramai2 hahahaha! jangan, hati kak ro ada baek punyeeeee...tapi sedap bukan???

anash, kalo rempit dari melaka aritu, agak2 sempat lagi makan tip atas roti klcc tu hahaha!

Ely Hasrul said...

aku tingin mkn bebola kt ikea.. jom!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...